TRY OUT ``IK KAN HET NIET ALLEEN``

 

In maart 2020 hadden wij optredens in het Meulengat te Sluiskil. De eerste keer is het altijd een try-out. In het verleden deden wij dat voor het SWOS (de ouderenorganisatie in Sluiskil) maar door gebrek aan vrijwilligers bij het SWOS werd dat steeds moeilijker.

Een oud-lid van onze groep was tevens vrijwilligster bij de Zonnebloem, afdeling Sas van Gent en die had geregeld dat haar afdeling tijdens onze try-out kwam kijken. De zaal was toch nog gedeeltelijk leeg, dus er was genoeg ruimte voor de mensen van de Zonnebloem (ook in rolstoelen) Normaal kosten de toegangskaarten 7,50 euro maar omdat wij de Zonnebloem zeker een geweldige organisatie vinden hebben we iets speciaals geregeld.
Tegen een kleine vergoeding van slechts 2,50 euro per persoon mochten ze komen kijken en krijgen ze een kopje koffie/thee en een kleine verse koffiekoek.
Het eerste jaar kwamen er ongeveer 20 mensen (van de afdeling Sas van Gent)

Omdat de zaal groot genoeg is had ze voor het tweede jaar, afgelopen mei, ook de afdeling Axel benaderd. Er waren dan ook ruim 2 keer zoveel aanwezigen (bijna 50) en iedereen was erg tevreden, de bezoekers maar ook onze leden, want het was een geweldig publiek.

Wij gaan dit na deze 2 succesvolle optredens, gewoon blijven herhalen, eventueel en liefst zelf ook andere afdelingen in Zeeuws-Vlaanderen, want er kunnen makkelijk 150 tot 200 bezoekers (sommige met rolstoelen) in de grote zaal. (zeker als wij dat van te voren weten).

De volgende tryout was op zaterdag 18 maart 2023 om 14.00 uur

De afdelingen Biervliet, Kloosterzande, Nieuw-Namen, Breskens, Axel, Sas van Gent en Heikant kwamen met 200 personen.
Een lekker volle zaal, maar toch genoeg ruimte voor iedereen voor hun kopje koffie en koffiekoek.
Hier enkele fotos