Nieuwe leden

Iets voor U !!!!!

In het seizoen 2023-2024 is ons ledenaantal gewijzigd in 21 leden, 3 ere leden en 3 vrijwilligers.

Eerst kwamen Wies en Conny Kint erbij en op het laats ook nog Matthijs Wille. Daarnaast zijn we af en toe ook andere geïnteresseerde die helaas geen positieve inbreng hebben en wij dus niet toe laten.

Toch zijn er altijd nog nieuwe leden welkom (liefst mannen)

Ik had vroeger altijd al affiniteit met muziek gehad en na velen leuke feestje begonnen op een trouwfeest met een playbackshow. Toen corona kwam zag ik op facebook velen artiesten balkonscenes doen en mijn neef en ik dachten van dat kunnen wij ook in plaats van playbacken. Zo ben ik samen met mijn neef een feest duo gestart en hebben nu velen boekingen. Volgend jaar zitten wij vanaf het begin zo een 5 jaar in het vak. Daarnaast bezoek ik ook graag velen karaoke ’s in de buurt om zo plezier en feest in het zingen te gebruiken. Waar ik van hou is vooral de Hollandse meezingers en klassiekers en velen feestnummers in het genre carnaval en apres ski. Dus dat zal er zeker meer in het programma komen.

Conny Kint

Conny is geen onbekende in Sluiskil. Zij heeft er jaren gewoond en wij zagen haar bij diverse activiteiten. Bijna 20 jaren geleden kwam zij naar de Soundmixplaybackshow kijken, want daar ging haar dochter Liza optreden. En sedert die tijd is zij haar blijven volgen. Zo ook in 2022 bij de BAC optredens in Sluiskil. De stap om lid te worden was dan ook niet zo moeilijk en zij is per november 2022 lid geworden, samen met haar man Wies. Omdat we nog maar kort net het nieuwe programma aan het instuderen werd zij tegelijk ingedeeld. Zij doet mee met de koorliedjes en bij de schetsjes.

Wies Kint

Wies is geen onbekende in Sluiskil. Hij heeft er jaren gewoond en wij zagen hem bij diverse activiteiten. Bijna 20 jaren geleden kwam hij naar de Soundmixplaybackshow kijken, want daar ging zijn dochter Liza optreden. En sedert die tijd is hij haar blijven volgen. dus ook bij de BAC. De stap om lid te worden was een logisch vervolg en is hij dus per november 2022 lid geworden, samen met zijn vrouw Conny. Omdat we nog maar kort net het nieuwe programma aan het instuderen werd hij tegelijk ingedeeld. Hij doet mee met de koorliedjes en bij de schetsjes.