Nieuwe leden

Iets voor U !!!!!

In het seizoen 2022-2023 is ons ledenaantal gewijzigd in 20 leden, 3 ere leden en 3 vrijwilligers.

Annelies is weer terug gestart, samen met haar dochter Mayke. Juleen heeft na 56 jaar trouw lid te zijn geweest besloten dat het toch tijd werd om te stoppen. Gelukkig kwamen er al snel nog 2 extra leden bij.

Toch zijn er altijd nog nieuwe leden welkom (liefst mannen)

Conny Kint

Conny is geen onbekende in Sluiskil. Zij heeft er jaren gewoond en wij zagen haar bij diverse activiteiten. Bijna 20 jaren geleden kwam zij naar de Soundmixplaybackshow kijken, want daar ging haar dochter Liza optreden. En sedert die tijd is zij haar blijven volgen. Zo ook in 2022 bij de BAC optredens in Sluiskil. De stap om lid te worden was dan ook niet zo moeilijk en zij is per november 2022 lid geworden, samen met haar man Wies. Omdat we nog maar kort net het nieuwe programma aan het instuderen werd zij tegelijk ingedeeld. Zij doet mee met de koorliedjes en bij de schetsjes.

Wies Kint

Wies is geen onbekende in Sluiskil. Hij heeft er jaren gewoond en wij zagen hem bij diverse activiteiten. Bijna 20 jaren geleden kwam hij naar de Soundmixplaybackshow kijken, want daar ging zijn dochter Liza optreden. En sedert die tijd is hij haar blijven volgen. dus ook bij de BAC. De stap om lid te worden was een logisch vervolg en is hij dus per november 2022 lid geworden, samen met zijn vrouw Conny. Omdat we nog maar kort net het nieuwe programma aan het instuderen werd hij tegelijk ingedeeld. Hij doet mee met de koorliedjes en bij de schetsjes.