Nieuwe leden

Iets voor U !!!!!

In het seizoen 2021-2022 is ons ledenaantal gewijzigd in 18 leden, 3 ere leden en 3 vrijwilligers.

Annelies heeft dit seizoen een tussenjaar genomen maar gelukkig hadden we snel een oud-lid, Liza, die haar plaats wilde invullen. Deze vond het weer zo heerlijk om mee te doen dat ze weer volledig lid is geworden .

Toch zijn er altijd nog nieuwe leden welkom (liefst mannen)

LIza Kint

Liza stond al jong op het podium en zong zich steeds in de prijzen bij de soundmix playbackshows. Vervolgens kwam ze bij het Kindercabaret "het Talent" als lid en toen de toenmalige leiding stopte nam ze de leiding over. Vervolgens kwam ze ook bij de BAC maar dat werd toch een beetje te druk dus moest ze helaas weer afhaken bij de BAC. Omdat we in 2022 dringend een vervangster nodig hadden kwam ze terug en ze omdat ze er toch wel heel erg veel plezier mee beleeft blijft ze nu als vast lid.

Ronnie Dumez

Door ziekte van onze vaste drummer is Ronnie in februari 2019 bij de BAC gekomen, Hij werd tegelijk in het diepe gegooid want moest al snel meedoen met de jaarlijkse voorstellingen in maart in het Meulengat. Maar het voelde goed, hij kreeg al vrij snel een nieuw drumstel. Hij is dan ook als lid toegetreden tot de BAC en wordt zeer gewaardeerd en zal nog vaak van zich laten horen.

Geert de Vos

Geert heeft al allerlei muzikale hoogtepunten gekend en is dus zeker geen onbekende in de regio. In 2020 kwam hij bij de BAC als invaller toetsenist en is vanaf 2021 een vast bandlid.