Nieuwe leden

Iets voor U !!!!!

Voor het seizoen 2019-2020 is ons ledenaantal gegroeid naar 23 leden, 3 ere leden en 1 reservelid. Toch zijn er altijd nog nieuwe leden welkom (liefst mannen)

Ramon den Boer

Al vele jaren helpt Ramon bij de BAC. Bij de techniek was hij altijd bereid te helpen, zowel bij het licht als het geluid. Vanaf nu is hij officieel lid geworden en krijgt de verantwoording van de verlichting. Verder zal ik als rechterhand van Chris Dieleman ook bij het geluid helpen. AL vele jaren heeft hij dit ook gedaan bij het Talent. Omdat zijn opa , Jaap Maas, ook lid in de BAC is hij tegelijk 100% ingewerkt.

Mayke de Vos

Mayke kwam al op jonge leeftijd in contact met de BAC omdat haar moeder daar in zat. In 2018-2019 zou ze eenmalig meedoen maar vond het zo leuk dan ze vervolgens heeft besloten om lid te worden. Haar turnwedstrijden en school zijn erg belangrijk maar als het kan zal ze ook altijd komen oefenen en mee optreden. Ze was de eerste die zich aanmelden voor de programmaraad en samen met Mireille en Lobke zullen ze zich inzetten voor een verjongd en verrassend nieuw programma.

Shanella Roelands

Shanella is een goede vriendin van Lobke en kwam ook eens kijken bij de BAC. Dezelfde avond stond ze al mee te zingen met de koorliedjes. Ze voelt zich thuis op het podium en is een aanwinst voor de groep. Samen met de 3 andere jonge dames zorgden ze dat er een grote verjonging binnen de BAC is gekomen. Dat zullen ze in het seizoen 2019-2020 duidelijk gaan laten zien.

Lobke de Bruijne

Lobke kwam in het seizoen 2018-2019 eigenlijk alleen maar voor een verrassingsact voor haar Opa (Diederick, onze voorzitter) Samen met haar neef Dennis speelden ze een moeilijk nummer op de gitaar. Maar al snel zong ze ook mee met het koor en dat is haar goed bevallen. Vanaf het seizoen 2019-2020 is ze dan ook volledig lid geworden en gaat ze laten zien dat er voor jeugd ook bij de BAC plaats, aandacht en mogelijkheden zijn. In de korte periode dat ze lid is heeft ook al ingevallen als gitarist en het komende seizoen zal ze ook nog eens op een basgitaar gaan spelen.

Ronnie Dumez

Door ziekte van onze drummer is Ronnie in februari 2019 bij de BAC gekomen, Hij werd tegelijk in het diepe gegooid want moest al snel meedoen met de jaarlijkse voorstellingen in maart in het Meulengat. Maar het voelde goed, hij kreeg al vrij snel een nieuw drumstel en werd al snel een zeer gewaardeerd lid. Hij is dan ook als lid toegetreden tot de BAC en zal nog vaak van zich laten horen.

Mireille van der Linden

Mireille heeft al vaker op het podium opgetreden en dat is te merken. Ze was lid van het Sluiskilse Kinder- en Jeugdcabaret Het Talent. In het seizoen 2018-2019 deed ze voor het eerst mee, eerst alleen maar als verrassingsact voor haar Oma Suus, maar al snel deed ze mee met de koorliedjes en acts. In het seizoen 2019-2020 is ze volledig lid geworden en mag, kan en gaat ze nog meer op het podium staan. Ze is ook tegelijk lid geworden van de programmaraad. Ze is het komenden seizoen o.a. als Vlogger op het podium.

Pasha Jansen

Pasha heeft in 2017 zijn vader voor het eerst geholpen op het podium. In 2019 heeft hij zich voor, tijdens en na de voorstellingen in Sluiskil vooral ingezet op en rond het podium. Niet als speler maar om te zorgen dat alles soepel verliep. Met ingang van het seizoen 2019-2010 is hij nu vast lid geworden en gaat hij zich ook meer bemoeien met het decor, de ict, als invaller en bij de opbouw van de techniek.