Over ons

Welkom op de site van de BAC. Sedert de oprichting (1951) proberen wij diverse culturele activiteiten te organiseren. Met zang, dans, muziek en toneel verzorgen wij optredens in Sluiskil en verder overal waar wij gevraagd worden.

Wij passen ons altijd aan naar de wensen van het publiek en de eisen en mogelijkheden van de tijd. Daarom ook deze website waar wij U enige informatie verstrekken over ons vereniging en zijn vele activiteiten.

Naast de donateursavond zijn er ook de externe optredens en af en toe nog iets anders, zoals bv de Pasar Sluiskil, de Benjaminsz Family Band of back to the….. avonden.

Onze donateursavonden, die wij altijd in maart van het jaar houden zijn en blijven het hoogtepunt waar de groep steeds weer naartoe werkt.

Ik hoop iedere keer weer dat onze gasten (want zo zien we ons publiek) weer veel plezier zullen beleven en hoop dat we dit nog heel veel jaren zullen en mogen doen en als één BAC-familie samen nog heel wat jaren de kar mogen trekken. Dus op naar een volgende voorstelling.

Diederick Benjaminsz, Voorzitter