Ereleden

Tonie de Smet

Tonie kwam uit Spui en was lid sedert 2015. Een jong lid dus nog eigenlijk, maar wel zeer gewaardeerd. Tonie is een geweldige toneelspeler en heeft daarbij al veel meegemaakt. Wie is er bv al zo vaak getrouwd als hij. Maar ook bij zang heeft hij getoond alles aan te durven en kunnen. Hij nam aarzelend een liedje over van iemand die door ziekte geveld werd maar Tonie deed het graag en goed. Uiteindelijk hebben ze het ook nog eens samen gezongen. Zingen is dan ook een belangrijk onderdeel geworden. Hij hiel[ ook bij het decor en wist steeds meer over de installaties van de BAC. Helaas heeft hij in Mei 2024 moeten besluiten om te stoppen ivm zijn gezondheid. Hij werd voor zijn grote inzet bij de BAC benoemd tot Ere-Lid

Danny Benjaminsz

Danny Benjaminsz,uit Etten Leur, is een zoon van de oprichters de Fam Benjaminsz en broer van Diederick en Amy. Hij was lid van 1959 tot 1988 en is daarna erelid geworden. Zo gauw hij mocht deed hij mee met de voorstellingen. Hij was vooral gitarist en dat doet hij nog steeds in diverse bands en bij vele gelegenheden. Omdat hij ging verhuizen naar Brabant was het niet meer mogelijk om lid te blijven maar als het nodig is komt hij nog altijd helpen. Al zijn 4 zoons zijn ook getalenteerd en als ze samen zijn komt de gitaar altijd te voorschijn en zorgen ze voor sfeer en gezelligheid.

Amy Benjaminsz

Amy Benjaminsz, uit Axel, is een dochter van de oprichters de Fam Benjaminsz en zus van Diederick en Danny. Zij was lid van 1951 tot 1989 en daarna erelid. Ook Amy heeft vele jaren meegespeeld bij de BAC. Zang, dans en toneel, ze deed het allemaal even graag. Door haar drukke gezinsleven en een bedrijfsongeluk is ze uiteindelijk toch moeten stoppen. De meeste van haar kinderen en kleinkinderen hebben haar talent overgenomen. Ook bij haar heeft muziek een grote plaats in haar leven.

Jef Neve

Jef Neve, uit Kloosterzande, kwam via zijn vrouw Lucien, met de BAC in contact. Hij was lid van 1996 tot 2015 en daarna erelid. Omdat hij toch vaak met zijn vrouw meekwam en een goede basgitarist was duurde het niet lang of hij kwam de band verstrekken. Hij was met zijn vrouw ook deelnemer aan de Indonesië reis in 1996. Samen met Diederick zorgen hij voor de arrangementen en noten voor de band. Tijdens de oefenavonden kwam hij eigenlijk altijd en hij was zeker aanwezig bij de optredens. Het was dan ook een grote schok toen hij aangaf dat alles een beetje te druk en te veel werd, dit in combinatie met de afstand heeft hem ertoe gedongen om afscheid te nemen. Gelukkig zien we hem nog regelmatig.