Onze OUD Leden

Shanella Roelands

Shanella is een vriendin van Lobke en kwam ook eens kijken bij de BAC. Dezelfde avond stond ze al mee te zingen met de koorliedjes. Ze voelt zich thuis op het podium en was een aanwinst voor de groep. Ze kwam voor het eerst op het podium in 2019. Helaas bleek dat haar enigste optreden te zijn want daarna zorgde werk en studie dat ze moest afhaken.

Mireille van der Linden

Mireille had al vaker op het podium opgetreden en dat was te merken. Ze was lid van het Sluiskilse Kinder- en Jeugdcabaret Het Talent. In het seizoen 2018-2019 deed ze voor het eerst mee, eerst alleen maar als verrassingsact voor haar Oma Suus, maar al snel deed ze mee met de koorliedjes en acts. Sedert seizoen 2019-2020 was ze volledig lid geworden en mag, kan en ging ze nog meer op het podium staan. Ze was ook tegelijk lid geworden van de programmaraad. Daarnaast was onze vlogger. Helaas moest je afhaken ivm met haar studie, werk en alle andere activiteiten.

Ronald v.d. Bulck

Ronald komt uit Sluiskil en is lid sedert 1987. Hij kwam al op zeer jonge leeftijd bij Oma Dee Benjaminsz en rolde vanzelf in de BAC. In de beginjaren was hij loopjongen, manusje van alles. Een enkele keer zong hij mee met het koor maar hield zich vooral bezig met de techniek en was en is de rechterhand van Chris. Ronald ging steeds meer de belichting doen en zorgt tijdens de oefenavonden dat het geluid klaar staat en bediend wordt tijdens het oefenen. Vanaf dit jaar wilt hij weer wat meer met het podium te maken hebben en misschien gaat hij ook wel mee op reis..

Andries Hoek

Andries Hoek woont in Terneuzen en is lid sedert 2017. Hij heeft gitaarles gehad bij Diederick Benjaminsz. Zo kwam hij in contact met de BAC en al snel werd hem gevraagd om bij de band te komen. Daar heeft hij nu zijn plekje gevonden en speel het gehele programma mee als gitarist.