Onze OUD Leden

LIza Kint

Liza stond al jong op het podium en zong zich steeds in de prijzen bij de soundmix playbackshows. Daarna kwam ze bij het Kindercabaret "het Talent" als lid en toen de toenmalige leiding stopte nam ze de leiding samen met Merel over. Vervolgens kwam ze ook bij de BAC maar dat werd toch een beetje te druk dus moest ze helaas weer afhaken bij de BAC. Omdat we in 2022 dringend een vervangster nodig hadden kwam ze terug maar het was toch te druk voor haar dus is ze helaas weer gestopt

Ramon den Boer

Al vele jaren hielp Ramon bij de BAC. Bij de techniek was hij altijd bereid te helpen, zowel bij het licht als het geluid. Vanaf 2019 is hij officieel lid geworden en heeft de verantwoording van de verlichting. Verder was hij als rechterhand van Chris Dieleman en dus ook bij het geluid hielp. Al vele jaren heeft hij dit ook gedaan bij het Talent. Omdat zijn opa, Jaap Maas, ook lid in de BAC is hij tegelijk 100% ingewerkt. Helaas heeft hij vanwege andere verplichtingen besloten om vanaf februari 2024 te stoppen.

Shanella Roelands

Shanella was een vriendin van Lobke en kwam ook eens kijken bij de BAC. Dezelfde avond stond ze al mee te zingen met de koorliedjes. Ze voelde zich thuis op het podium en was een aanwinst voor de groep. Ze kwam voor het eerst op het podium in 2019. Helaas bleek dat haar enigste optreden te zijn want daarna zorgde werk en studie dat ze moest afhaken.

Mayke de Vos

Mayke kwam al op jonge leeftijd in contact met de BAC omdat haar moeder daar in zat. In 2018-2019 zou ze eenmalig meedoen maar vond het zo leuk dan ze vervolgens heeft besloten om lid te worden. Ze heeft nog mee gedaan aan het 70 jarige jubileum. Na een tussenjaar in 2021-2022 is ze eind 2022 weer volledig terug als lid maar door andere verplichtingen heeft ze helaas moeten besluiten om gewoon als vrijwilliger te blijve en geen optredend lid.

Mireille van der Linden

Mireille had al vaker op het podium opgetreden en dat was te merken. Ze was lid van het Sluiskilse Kinder- en Jeugdcabaret Het Talent. In het seizoen 2018-2019 deed ze voor het eerst mee, eerst alleen maar als verrassingsact voor haar Oma Suus, maar al snel deed ze mee met de koorliedjes en acts. Sedert seizoen 2019-2020 was ze volledig lid geworden en mag, kan en ging ze nog meer op het podium staan. Ze was ook tegelijk lid geworden van de programmaraad. Daarnaast was onze vlogger. Helaas moest je afhaken ivm met haar studie, werk en alle andere activiteiten.

Ronald v.d. Bulck

Ronald komt uit Sluiskil en is lid sedert 1987. Hij kwam al op zeer jonge leeftijd bij Oma Dee Benjaminsz en rolde vanzelf in de BAC. In de beginjaren was hij loopjongen, manusje van alles. Een enkele keer zong hij mee met het koor maar hield zich vooral bezig met de techniek en was en is de rechterhand van Chris. Ronald ging steeds meer de belichting doen en zorgt tijdens de oefenavonden dat het geluid klaar staat en bediend wordt tijdens het oefenen. Vanaf dit jaar wilt hij weer wat meer met het podium te maken hebben en misschien gaat hij ook wel mee op reis..

Juleen Coppejans

Juleen komt uit Sluiskil maar woont al lang in Westdorpe en was lid sedert 1966. Ze kwam iedere oefenavond graag naar Sluiskil, haar geboortedorpje. Een programma zonder sololiedjes van Juleen is niet voor te stellen. Bij schetsjes speelde ze graag mee en ze had ook invloed over hoe we er allemaal uitzien en bij staan. Ze eiste van haarzelf 100% inzet en perfectie maar probeert dat ook zover te krijgen bij de andere leden. Door haar bijna 60 jarig lidmaatschap was ze een vertrouwd gezicht bij de BAC

Andries Hoek

Andries Hoek woont in Terneuzen en is lid sedert 2017. Hij heeft gitaarles gehad bij Diederick Benjaminsz. Zo kwam hij in contact met de BAC en al snel werd hem gevraagd om bij de band te komen. Daar heeft hij nu zijn plekje gevonden en speel het gehele programma mee als gitarist.