Externe/Gast Optredens

 

Helaas mochten wij vanwege de Corona-pandemie van maart 2020 tot oktober 2021 geen optredens verzorgen. In het najaar van 2021 hebben wij als alternatief opgetreden met onze 70-jarige jubileum musical “Positief”. Deze is ook uitermate geschikt voor senioren, groepen, verpleeg- en/of verzorgingstehuizen. Een vlot programma vol (herkenbare/meezing) liedjes verzorgd door alle 24 leden van onze groep. Voor meer informatie kunt U terecht bij ons secretariaat. Dit alles volgens de, op dat moment geldende coronamaatregelen.

De BAC heeft altijd naast de jaarlijkse voorstellingen voor donateurs en andere belangstellende, ook andere optredens verzorgd.

Meestal is dat op verzoek van een andere organisatie. Dat kan bv een verzorgingstehuis, oudervereniging, stichtingen, belangenvereniging, ziekenoproep, reünie organisatie, etc etc zijn. Helaas wordt het ieder jaar moeilijker om dit te organiseren omdat velen van ons nog werken en steeds minder tijd hebben maar ook omdat de organisaties gewoon niet meer de tijd/middelen en/of mensen hebben om dit te regelen.

Een mooie uitzondering zijn de jaarlijkse optredens bij de Tragel in Clinge. Daar kijken we altijd naar uit want het is zo geweldig om daar te mogen optreden. Wat een geweldig publiek, wat een sfeer, en wat een perfecte organisatie en ontvangst. We brengen daar altijd voor het eerste keer al onze liedjes maar vaak ook enkele verzoeknummers.

Wij zijn een non-profit organisatie en moeten dus geen winst maken. Als we eens iets extra’s hebben wordt dit weer opnieuw geïnvesteerd in het programma, aankleding en/of techniek

Daarom kan iedereen ons boeken tegen een onkostenvergoeding. Deze bedraagt slecht 250 Euro all inclusief. Wij kunnen daar dan onze onkosten zoals vervoer en zo van betalen. Indien we de Westerschelde tunnel door moeten vragen er 50 euro extra. Deze prijzen hanteren we al vele jaren. Geregeld horen we achteraf dat ze niet snappen dat wij bij hun zo’n programma konden brengen omdat ze bv weinig ruimte hadden of geen podium, of omdat het licht, geluid of de zaal niet optimaal is. Omdat we al zoveel jaren ervaring hebben is dat allemaal geen probleem voor ons en onze technische ploeg. Enkele jaren geleden moeten we tientallen kabels trekken en hadden we vele kisten op wielen met daarin de apparatuur. Tegenwoordig is dat allemaal het nieuwste van het nieuwste en kunnen we dat snel en goed installeren en overal optreden.

Wij kunnen ons programma ook aanpassen aan uw wensen, korter, langer, meer of minder zang, pauze, geen pauze, het is allemaal mogelijk.

Mocht U ook eens iets anders willen, of hebben we vroeger al eens bij U opgetreden, neem dan contact op met onze secretaris via info@bonteavond.nl en dan kunnen we kijken of we een geschikte datum en tijd kunnen plannen. Hoe eerder U ons vraagt des te meer kans is er dat we iets kunnen regelen.

Daarnaast willen we altijd kijken of we bij andere evenementen kunnen helpen, aansluiten en/of iets aan kunnen bijdragen op wat voor manier dan ook.