Onze Vrijwilligers

Carlos Hoogwijk

Carlos heeft een aantal jaar als toetsenist bij de BAC gezeten. Ook heeft hij enkele programma's geschreven. Toen hij afscheid nam vonden we dat allemaal erg maar hij bleef als adviseur/vrijwilliger altijd beschikbaar.

Mayke de Vos

Mayke kwam al op jonge leeftijd in contact met de BAC omdat haar moeder daar in zat. In 2018-2019 zou ze eenmalig meedoen maar vond het zo leuk dan ze vervolgens heeft besloten om lid te worden. Ze heeft nog mee gedaan aan het 70 jarige jubileum maar aangezien ze is gaan studeren kan ze geen lid meer zijn van de BAC. Ze blijft nog wel helpen indien mogelijk.

Pasha Jansen

Pasha heeft vanaf 2015 zijn vader geholpen op het podium. Niet als speler maar om te zorgen dat alles soepel verliep. Met ingang van het seizoen 2019-2020 was hij vast lid geworden en de ICT, als invaller en speler op het toneel. Hij had een redelijke rol in het programma wat in maart 2020 gebracht zou worden. Helaas kon dat door corona niet doorgaan. In 2021 heeft hij nog wel een kleine rol gehad in de jubileumshow. Door zijn studie en werk kon hij echter niet geregeld komen oefenen en zal hij dus als vrijwilliger blijven helpen.