Onze Vrijwilligers

Carlos Hoogwijk

Carlos heeft een aantal jaar als toetsenist bij de BAC gezeten. Ook heeft hij enkele programma's geschreven. Toen hij afscheid nam vonden we dat allemaal erg maar hij bleef als adviseur/vrijwilliger altijd beschikbaar.

Ramon den Boer

Al vele jaren helpt Ramon bij de BAC. Bij de techniek was hij altijd bereid te helpen, zowel bij het licht als het geluid. Vanaf 2019 is hij officieel lid geworden en heeft de verantwoording van de verlichting. Verder zal hij als rechterhand van Chris Dieleman ook bij het geluid helpen. Al vele jaren heeft hij dit ook gedaan bij het Talent. Omdat zijn opa, Jaap Maas, ook lid in de BAC is hij tegelijk 100% ingewerkt.

Mayke de Vos

Mayke kwam al op jonge leeftijd in contact met de BAC omdat haar moeder daar in zat. In 2018-2019 zou ze eenmalig meedoen maar vond het zo leuk dan ze vervolgens heeft besloten om lid te worden. Ze heeft nog mee gedaan aan het 70 jarige jubileum. Na een tussenjaar in 2021-2022 is ze eind 2022 weer volledig terug als lid maar door andere verplichtingen heeft ze helaas moeten besluiten om gewoon als vrijwilliger te blijve en geen optredend lid.

Pasha Jansen

Pasha heeft vanaf 2015 zijn vader geholpen op het podium. Niet als speler maar om te zorgen dat alles soepel verliep. Met ingang van het seizoen 2019-2020 was hij vast lid geworden en de ICT, als invaller en speler op het toneel. Hij had een redelijke rol in het programma wat in maart 2020 gebracht zou worden. Helaas kon dat door corona niet doorgaan. In 2021 heeft hij nog wel een kleine rol gehad in de jubileumshow. Door zijn studie en werk kon hij echter niet geregeld komen oefenen en zal hij dus als vrijwilliger blijven helpen.