TRY OUT ``KAMPVUUR``

 

In maart 2020 hadden wij optredens in het Meulengat te Sluiskil. De eerste keer is het altijd een try-out. In het verleden deden wij dat voor het SWOS (de ouderenorganisatie in Sluiskil) maar door gebrek aan vrijwilligers bij het SWOS werd dat steeds moeilijker.

Sedert dien bieden wij dit tegen gereduceerd bedrag aan aan de mensen van de Zonnebloem.  De zaal was toch nog gedeeltelijk leeg, dus er is genoeg ruimte voor de mensen van de Zonnebloem (ook in rolstoelen) Normaal kosten de toegangskaarten 7,50 euro maar omdat wij de Zonnebloem zeker een geweldige organisatie vinden hebben we iets speciaals geregeld.
Tegen een kleine vergoeding van slechts 2,50 euro per persoon mochten ze komen kijken en krijgen ze een kopje koffie/thee en een kleine verse koffiekoek.
Het eerste jaar kwamen er ongeveer 20 mensen (van de afdeling Sas van Gent) In 2023 kwamen er 6 afdelingen en was het een volle zaal en een geweldige sfeer.

Op zaterdag 16 maart 2024 om 14.00 uur was de laatste try-out.

Alle afdelingen van de Zonnebloem waren weer benadert om te komen,
maar helaas alleen de afdeling Axel en Sas van Gent hadden gereageerd. Er was dus genoeg ruimte voor iedereen voor hun gratis kopje koffie en koffiekoek. (mede mogelijk gemaakt door de nieuwe beheerder)


Hier enkele foto’s van het vorige optreden