Nieuw Programma

Nieuw Programma

Omdat we ieder jaar weer met een nieuw programma willen optreden is daar eigenlijk het gehele jaar aandacht voor.

Tijdens onze jaarvergadering in mei 2019 hebben we wat thema’s verzameld en de leden konden zelf hun liedjes inleveren. Die moest dan eigenlijk voor 1 juli ingeleverd zijn zodat de programmacommissie ook verder kon. We zijn nu zover dat alles gekozen is en we oefene deze liedjes voortdurend. 

Er was een programmaraad samengesteld uit Mayke, MIreille, Lobke, Annelies, Diederick en Gert die dit verder hebben uitgewerkt. We zijn blij dat de nieuwe (jeugd) leden hier tegelijk aan mee wilden werken. Voor deze 6 was er  dus geen vakantie maar geregeld werd vergaderd zodat we in september met een zo volledig mogelijk programma konden starten. In de week van de volgende maanden zullen de teksten verder worden bijgewerkt maar de liedjes zijn definitief.

Dit seizoen heeft Lobke een tijdje als invaller de taak van Sylvia overgenomen als gitarist omdat Sylvia met haar arm in het verband zat. Lobke heeft inmiddels toegezegd dat zij komende seizoen in de band de taak van basgitarist op zich wilt nemen. Ze is inmiddels gestart met speciale lessen hiervoor en wij hebben er alle vertrouwen in dat ze dit ook weer zeer goed zal doen.

Voor de open/donateursavonden van 2020 is gekozen voor het thema BAcLI……