Nieuw Programma

Nieuw Programma

Omdat we ieder jaar weer met een nieuw programma wilden optreden was daar eigenlijk het gehele jaar aandacht voor. Helaas zijn we gedwongen om daar nu van af te wijken want os programma van 2019-210 wat we normaal dus in maart 2020 zouden brengen kon niet doorgaan ivm de corona maatregelen.

Tijdens onze jaarvergadering in mei 2019 hebben we wat thema’s verzameld en de leden konden zelf hun liedjes inleveren. Die moest dan eigenlijk voor 1 juli ingeleverd zijn zodat de programmacommissie ook verder kon. 

Er was een programmaraad samengesteld uit Mayke, MIreille, Lobke, Annelies, Diederick en Gert die dit verder hebben uitgewerkt. We zijn blij dat de nieuwe (jeugd) leden hier tegelijk aan mee wilden werken. Voor deze 6 was er dus in de zomer van 2019 geen vakantie maar geregeld werd vergaderd zodat we in september met een zo volledig mogelijk programma konden starten. In de volgende maanden werden de teksten verder bijgewerkt maar de liedjes waren definitief.

Dat seizoen zou Lobke een tijdje als invaller de taak van Sylvia overnemen als gitarist omdat Sylvia met haar arm in het verband zat. Lobke heeft inmiddels toegezegd dat zij definitief vast in de band de taak van basgitarist op zich wilt nemen. Ze is een goede aanvulling op onze band waar we zeer tevreden over zijn.

Voor de open/donateursavonden van 2020 was gekozen voor het thema BAcLI…..

Helaas konden die dus niet doorgaan maar we hebben besloten om dat programma als basis te gebruiken voor ons 70 jarige jubileum programma in Maart 2021.